tiistai 16. helmikuuta 2010

Ystävät ovat kuin kynsilakkoja, ilman niitä ei voi elää ! ♥

Kerroin jo sunnuntaina että sain ihastuttavia kynsilakkoja ja kynsitarroja bestoiltani ! Tänään saatte nähdä kuvatkin niistä.


Tällaisia kynsilakkoja sain siis Sikuelta jonka blogin nimi on Kynsi-lakka. Ihania värejä! Vasemmanpuoleinen on La Femme Beautyn 104 Mint Cream. Se on yksi lemppari lakoistani. Keskimmäinen on Lumene Natural Code 12 Go Crazy. Sekin on aivan ihana. Ainoa huono siinä on että se ei ole kovinkaan peittävä. Vasemmanpuoleinen on La Femme Beautyn Pink Cream 106. Sekin on tosi ihana. Olin toivonut vihreää, turkoosia ja possunvaaleanpunaista, ja nyt sain sellaisia ! Joten kiitos Sikue ! ♥

Olen muuten todella yllättynyt La Femme Beautyn lakkojen laadusta. Ajattelin että ne olisi sellaisia keskivertolakkoja. Mutta laatu on tosi hyvä. täydellinen peittävyys, ihania värejä, ihana koostumus.



Tässä sitten kynsitarrat mitkä sain Liljalta jonka blogi on Le Vernis. Tosi nättejä! Sydämmet sopi vielä tosi hyvin ystävänpäivään. En tiedä että raaskiiko edes käyttää niitä. No, ehkäpä säästän niitä vähän! Kiitokset siis Liljalle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti