tiistai 9. helmikuuta 2010

Vesimarmorointi 8)

Eilen päivällä, kun mulla oli vähän ylimääräistä aikaa, päätin että oli korkein aika kokeilla vesimarmorointia. Alku oli hieman vaikea ja hidas mutta kohta homma alkoi jo sujua. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen ! :D

Tässä siis sitten lopputulos. Aikani ei riittänyt siihen että olisin marmoroinut jokaisen kynteni. Siksipä päätin tehdä vain peukunkynnet.



Otin esille kaikki tarpeelliset välineet. Lakkoina käytin teille luultavasti jo tutuksi tulleita (vasemmalta oikealle) La Femme Beauty (ultra orange), Lancôme (128), Soleil & Mavala (Rio 54). Suojasin huolella pöydän jolla päätin työskennellä. Täytin pikkuruisen muovimuin (isokin käy. Meillä ei vain ollut isompia) suunnilleen ruumiinlämpöisellä vedellä. Jos vesi on liian kylmää, kynsilakkapisara vain vajoaa pohjalle, kun taas liian kuumalla vedellä se leviää heti liiankin paljon. Hammastikkua tarvitsee jotta voi tehdä veteen kynsilakoista mieluisan kuvion enne kynnen upottamista veteen. Otin myös valmiiksi esille kynsilakanpoistoainetta (Rainbow merkkistä) sekä vanulapun, sillä vesimarmoroinnin jälkeen koko sormenpää on aivan lakassa.



Avasin valmiiksi jokaisen kynsilakkapurkin ja sitten tiputin 1-2 pisaraa jokaista lakkaa veteen. Siinä vaiheessä täytyy olla nopea, sillä muuten veden pinnalle muodostuu ohut kalvo lakkaa joka estää marmoroinnin onnistumista. Kun lakat oli vedessä, yritin sekoittaa veteen hammastikullani jonkin kivan näköisen sykerön. (se ei tosin ihan onnistunut) Sitten vain sormi veteen, niin että koko kynsi varmasti peittyy. Sen jälkeen sormeni näytti tältä.



Sormen puhdistaminen vei jonkin aikaa. Mutta lopputulos oli sitten ihan kiva ! ♥


Toivottavasti jollekkin on hyötyö ohjeistani, jotka muuten saattavat ollä hyvinkin epäselvät. :)

Löysin muuten Ebaystä todella houkuttelevan tarjouksen, nimittäin 23 koristelulakkaa 5,99 € ! en tosin tiedä että onko sieltä luotettavaa tilata. Jos joku osaa kertoa, olisin tosi kiitollinen ! Kiitos kun taas jaksoitte lukea !