perjantai 15. tammikuuta 2010

Tumma & Tulinen!


Heips :) Tässä on sitten kuva uudesta Mavalan ruskeasta kynsilakastani, sävy on 54 Rio. Tämä oli alennuksessa Citymarketissa kahdella eurolla, joten oli pakko ostaa, sillä ruskea puuttuu värivalikoimastani. Nyt olen menossa pulkkamäkeen, sen jälkeen palaan takaisin ihailemaan tätä ihanuutta (: Tälläiseen talviseen iltaan sopii mielestäni kaakaon ruskea lakka, joten lakkaan varmaan joku päivä sillä, kultaisella ja helmiäisen valkoisella raitoja kynsien kärkiin. Saatte nähdä, millaista jälkeä tulee!
Mavalan lakat ovat mielestäni hyviä, jo kohtuullisen hintaisia. Sen takia minulla onkin niitä muutamia, kuten esimerkiksi noissa alapuolella olevissa kimallekynsissä oleva Mavalan Paris :)

Kirkaan punaista & talvisen kimaltelevaa :D

Oioi <'3 näistä kynsistä tuli aika kivat. Kuten blogini nimestäkin jo tulee ilmi, rakastan siis punaisia kynsiä. Nyt minulla on jo jonkin aikaa ollut kirkkaan punaiset kynnet joten ei tarvinnut kuin vain laittaa kerros punaista lisää. Eli lakkaamiseen käytin Mavalan, sävy 3, Paris lakkaa joka on yksi kestosuosikeistani sillä se peittää jo ensimmäisellä kerralla melko hyvin, kuivuu nopeasti ja on aivan upean värinen ! <''3 Glitteri jota käytin oli Wetn Wildin Mega Sparkle Confetti joka ei suinkaan ole kynsille tarkoitettu, vaan on jonkinlainen vartaloglitteri. Kokeilin sitä ekaa kertaa ja yllätyin, sillä sekin oli yllättävän hyvä ! Jotta glitteri sitten kunnolla pysyy
kynnellä, niin laitoin Nanan päällyslakkaa (joka on Thaimaasta,
niin en tiedä sävyä) jonka olen todennut erittäin hyväksi!