torstai 4. helmikuuta 2010

Deep purple, sweet dots & random ♥

No eli vihdoin sain ladattua pari kuvaa koneelle. ♥ Vosin esitellä joitain viime viikon söhellyksi jotka oikeasti ovat melko söhellyksiä ! Jossain vaiheessa voin näyttää myös mitä eilen tein kynsilleni.
No tässä on Tällainen jännä liila yritys tehdä sienen kanssa tuputustekniikkaa. Se kyllä vähän feilas !!?


Tässä sitten on lakat mitä tuohon liilaan yläpuolella olevaan käytin. Eli oikeanpuoleista Lumenen Quic & Chickiä (sävyä en tiedä sillä lakka oli lainassa kaverilta) laitoin ensin alle kolme kerrosta sitten aloin typuttamaan ihan perus sienellä tuota vasemmanpuolista Wild And Crazyn sävyä 260 Chunky Chow niin että jälki oli vahvempaa kynnen kärjessä ja heikkeni alaspäin mennessä. Sitten tuputin päälle La Femme Beautyn sävyä 145 Passion (joka on keskimmäinen pullo) samalla tavalla kuten edellistäkin lakkaa. Kuvasta puuttuu Mavalan sävy 86 Olbia jota myöskin vielä lopuksi tuputin päälle. Alla on aluslakka sekä päällä päällyslakka. Koristeena on tavallinen askartelu "timantti".


Ja tässä sitten seuraava taideteos joka myöskin taisi Feilata. :( Siihen käytin OPIn pinkkiä Nicks Sticksiä sävy 015 Cram For An Exam. (kuva alimpana)Lakkasin siis sillä ensin kaksi kerrosta alle, jonka jälkeen lakkasin Lancomen Vernis Triple Tenuella (sävy 128. Kuva alempana) kaksi kerrosta päälle niin että sävystä tuli helmiäisen vaaleanpunainen. Sitten tein pilkkuja hammastikulla. Lakkana käytin jotakin ikivanhaa sinistä lakkaa jossa ei edes lue minkäänlaista merkkiä (kuva alempana).


Ja tässä ihmeellinen söherrys joka on tehty samoilla lakoilla kuin tuo joka on yläpuolella. Yritin tehdä rusetit kynteen mutta koska ne epäonnistuivat, suutuin ja suttasin kynnet aivan sutuksi. Lopputulos on tässä. Ei hullumpaa?! Hieman sekava se tosin on !

Tässä siis lakat joita noihin kahteen lakkaukseen käytin ! :)


Ja tässä siis Tämä OPIn Nic´s Sticks kynsilakka :') Sehän on aika jännän näköinen ! eikö ? :D Ostin sen kesällä 09 Helsinki vantaan lentokentältä ! Sävy on siis 015 Cram For An Exam. (pinkki) Tuo tuollainen puikko malli on kivan näköinen, mutta sillä on hieman vaikea lakata. Se toimii niin että tuolta päädystä painetaan, jolloin lakkaa tulee Harjaan joka on toisessa päädyssä !

Myöhemmin lisää päivityksiä ! :D Toivottavasti tykkäsitte !
Helou ♥ joudun taas kerran pahoittelemaan stiä etten ole päivittänyt pitkään aikaan ! Olen laiska lataamaan uusia kuvia koneelle vaikka uusia kynsitaideteoksia olisikin näytettävänä. No mutta haluatte varmasti kuulla aivan ihanasta löydöstäni ! ♥ NAMMS... Oltiin Sikuen kanssa kaupungilla alkuviikosta ja katselimme Sokoksen kynsilakkaosastolla. Sieltähän sattui silmiin aivan uusi Kissin tuote, nimittäin paketti mikä sisälsi kolme koristelu lakkaa; mustan, valkoisen, ja glitterhopeaisen sekä monta kivannäköistä sabluunaa. Se maksoi 13 €. Sehän on ihan kohtuuhintainen mutta en viitsisi ostaa sitä ainakaan ihan vielä. Äitikään ei ihan tykännyt ideasta ! Voisin piakkoin esitellä teille pari tekemääni lakkausta sekä omat kynsienhoitovinkkini. Tänään ajattelin myöskin lakata kynnet jotenkin. Päässä pyörii monta ideaa ! No, kohta saatte nähdä että mitä päädyn lakkaamaan !